Tuesday, April 30, 2013

ClixSense





Definitivno jedan od najstarijih PTC sajtova. Osnovan 2007 godine, pokazao se kao jedan od najboljih i najpouzdanijih. Jedna stvar koja ga odvaja od ostalih PTC sajtova su upravo direktni Referali, koji rade na jedinstven i vrlo profitabilan način ako umete to da iskoristite. Članarina na ovom sajtu je poptpuno BESPLATNA. Postoje dve vrste Članarine:
*Standard
*Premium
Standard članarina je besplatna, dok recimo Premium članarainu plaćate 17 dolara godišnje.
Premium članarina je za membere koji naravno ozbiljno shvate ovaj PTC sajt i zele sebi da omoguce zavidnu mesecnu zaradu.

   
Kao što vidite Premium memberi imaju duplu zaradu. Sve zavisi do vaše volje i motivacije.

Mnogi ljudi koji rade na ovom sajtu u početku izgube motivaciju i ne vide njegov potencijal. Jer kada vide kako dnevno zarade po 5-7 centi, odluče da ovo nije isplativo i da ne žele da potroše svoje '' vredno '' vreme i vrate se ozbiljnijim stvarima kao što su Twiter, Facebook ili kuknjavi o nasem katastrofalnom Ekonomskog stanju i kako uopšte ne postoji perspektiva i posao tamo '' negde ''.

Ko reši da ostane i prostudira malo više, može da shvati da sa ovim programom može lepo da se zaradi ako uloži svoje vreme, malo se potrudi i bude kreativan. Isto kao i u offline poslu zar ne? :)

Ovaj sajt je najbolji zato što vam omogućava za besplatnu članarinu NEOGRANIČEN  broj referala u 8 nivoa !!!

Sigurno se pitate kako ... Pokušaću da vam objasnim.

Vi kao Sponzor kada se neko registruje preko vas, on postaje vas radnik ( referal ). Kada god on klikne reklame pored njega i vi zaradjujete. E sada to se sve može raširiti u 8 nivoa ili kako ja to volim da zovem kolena. I sada recimo vas referal postane sponzor i on dobije referala. onda vi dobijate i njegovog referala gde i Vi i vas referal dobijate novac i to sve u 8 nivoa. 


Sve to u 8 nivoa


Vi nađete 4 Referala, ako te 4 osobe nađu po 4 referala vi ćete imati 16 gde je to 2 nivo ... 
3 nivo bi bio kada bih ti 16 našli po 4 = 16*4 = 64 itd sve do osmog nivoa. Na kraju sa pravom motivacijom vi bi na osmom nivou imali oko 65536 Referala koji bi kliktali za vas. I to samo sa prva 4 referala koji ste vi dovukli i motivisali da ostanu i da nadju njihove R. E sada zamislite da uz ovoliko referala imate i Premium članarinu, gde vam se zarada duplira ...

Kao sto vidite ClixSense ima veliki potencijal, ali morate da se potrudite malo, da zavrnete rukave i da krenete da radite. Sve zavisi do vaše motivacije i želje za uspehom ! Internet zarada nije laka, ali je moguća i ostvarljiva ! Mnogi Amerikanci uveliko zarađuju novac na internetu i više nego prosečno žive od toga. Internet poslovi su budućnost, zbog ogromnog tržišta koja nam nudi. Ali naravno ovo nije mesto za ovu temu :)
I za kraj, moj prvi self made youtube video, izvinjavam se zbog lošeg zvuka potrudiću se da u buduće bude pokazana mnogo veća profesionalnost !!


Za više informacija i pitanja možete me kontaktirati na:

milanandrejić986@gmail.com
skype : miki_986
Srda;an poydrav, Milan








No comments:

Post a Comment